Vijesti

Kapetan PPD Zagreb Zlatko Horvat: “Imamo sve uvjete za odlične pripreme i maksimalno smo fokusirani na rukomet”

Pod vodstvom novog šefa struke Lina Červara, najbolji hrvatski rukometaši jučer su odradili prvi trening na svojoj sada već godinama tradicionalnoj pripremnoj bazi, slovenskoj Rogli.


Nešto više o dojmovima  s početka priprema i o tome kako je raditi pod budnim okom svjetskog i olimpijskog pobjednika Červara kazao je za portal x-ica  kapetan ekipe Zlatko Horvat.

Za razliku od nekih prijašnjih godina ovaj smo put odradili jedan uvodni dio treninga u Zagrebu tako da smo ovdje došli već pomalo zagrijani i treneri su nam rekli da su zadovoljni s početkom priprema. Kada se nalaziš u jednom ovakvom trening kampu onda je sve puno lakše. Imamo sve uvjete za odlične pripreme i maksimalno smo fokusirani na rukomet. Trener Červar je već vodio Zagreb tako da tu neće biti neke velike faze prilagodbe. Lino je vrhunski stručnjak i uz pomoć novog, mladog stručnog stožera može napraviti velike stvari. Tonči je i kao igrač posljednjih sezona bio najveća potpora mladima, tako da je prirodan njegov put da postane pomoćni trener. Rokavec je vrlo studiozan i dobro se uklopio, a kondicijski Blažinčić i Anić su na visokom nivou, što uostalom znamo još od prošle sezone. Svi preduvjeti za dobar rad su tu, a ja se nadam da će taj dobar rad na koncu polučiti i dobar rezultat – poruka je Zagrebova kapetana Zlatka Horvata

 

Foto: x-ica

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close