GlazbaIzdvojeno

Kantautor Josip Ćulumović uoči blagdana Svih svetih objavio novu pjesmu

"HVALA TI KRISTE"

Kantautor duhovne glazbe Josip Ćulumović uoči blagdana Svih svetih objavio je novu pjesmu.


Pjesmu naslova “Hvala ti Kriste” otpjevao je s prijateljima Zvonkom Palićem Jonathanom i Terezom Glasnović.

“S novom Josipovom pjesmom “HVALA TI KRISTE”, koju je u cijelosti, i instrumente i glasove, aranžirao i posložio naš bratac Josip Šuker, u čijem studiju smo posnimali i sve vezano uz nju, najavljujemo i jedan cijeli novi duhovni album, zapravo album prvijenac našega brata Josipa Ćulumovića, na kojem svi zajedno predano već mjesecima radimo u glazbenoj radionici kod našeg drugog brata u Kristu, Ivana Škunce. Bit će to vjerujem jedno veliko iznenađenje koje Gospodin Isus priprema za mnoga srca”, napisao je povodom izlaska pjesme autor teksta i glazbe Zvonkom Palić.

Josip Ćulumović je Ličanin sa zagrebačkom adresom, rođen je u Gospiću i do studija je živio u Perušiću. Kao učitelj razredne nastave djeluje u osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić na zagrebačkoj Šalati gdje poučava djecu od 1. do 4. razreda.

Glazbom se bavi cijeli svoj život, a kantautorske pjesme je krenuo pisati prije nekoliko godina, na poticaj pokojnog svećenika prof. Tomislava Ivančića. Posljednjih nekoliko godina aktivno sudjeluje na festivalima duhovne glazbe te duhovnu glazbu smatra modernim oblikom evangelizacije.

Neizmjerno sam Gospodinu zahvalan na daru zajedništva, jedinstva u našoj Crkvi. Naša katolička, sveopća Crkva otvorena je za sve ljude dobre volje i želje za pravednošću, ljubavlju i dobrotom. To su prije nas pokazali i dokazali oni koje je naša Sveta Crkva Katolička proglasila svetima. Uskoro, za koji dan slavimo Njihov blagdan Svih Svetih te odmah i dan kasnije Dušni dan, dan svetih duša koje još čekaju ulazak u nebesku slavu. Pjevajući jednu novu pjesmu u zajedništvu s mojim dragim prijateljima Zvonko Palić Jonathan i Tereza Glasnović , prekrasno kažu stihovi pjesme:

“Ti si pripravio Rajske dvore svakom koji pere halje svoje

I svima koji te se ne postide kad svijet odbaci ih zbog Tebe Isuse.”

To su oni koji dođoše iz nevolje velike koji su pobijedili zloga Krvlju Jaganjčevom i riječju svoga svjedočanstva, kako nam govori Knjiga Otkrivenja. I još jedan prekrasan dio pjesme “Hvala ti Kriste” kaže:

“Ti si Ocu dao obećanje i umro kao zrno pšenice

Da na Uskrs nada nikne na licu ove suzne doline.”

Cilj svetosti i vrhunac naše vjere je Uskrsnuće i potpuno zajedništvo s našim Gospodinom Isusom Kristom, Ocem Nebeskim i Duhom Svetim u zajedništvu i jedinstvu sa svim svetima u Nebu. Molimo dragi moji prijatelji za tu milost zajedništva već ovdje na Zemlji, a onda kao nagradu i u Nebeskoj radosti i slavlju koje nikada neće prestati“, rekao je Josip.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close