ŽupanijskaPolitika

Kandidatkinja za gradonačelnicu Senja Tomljanović podržala Tušaka i Ostovića

POTPORA NEZAVISNIMA

Nezavisna lista Budi svoj obilazi županiju i dobiva podršku raznih aktera na političkoj sceni. Danas su dobili jednu i u Senju


Kandidatkinja za gradonačelnicu Senja Ileana Tomljanović, profesorica je rehabilitacije koja radi u senjskoj osnovnoj školi sa djecom s poteškoćama u razvoju. Tomljanović je danas u Senju dala podršku Danijelu Tušaku i Tini Ostoviću, kao kandidatima za župana i zamjenika Ličko-senjske županije. Podršku su i oni razmijenili prema njoj kao nezavisnoj kandidatkinji u Senju.

Podsjetimo, Tomljanović je pri potvrdi kampanje izjavila: “Odgovorno ću pristupiti izbornoj kampanji koja je pred nama, jer sam duboko uvjerena da samo zajedno možemo mijenjati stvari na bolje! Moja i Vaša pozitivna energija, zajednička vizija Grada kakvog želimo je garancija da će se stvari u našem Gradu sigurno mijenjati na bolje.” Uz to objavila je da je broj 3 na listi u Senju.

Što se tiče Tušaka i Ostovića kaže;

Želja da se svojim idejama uključim u kreiranje boljih prilika u gradu pretvorila se u politički angažman. Stranačkim ideologijama nikada nisam bila naklonjena, a nisam ni danas.
Veliki broj mojih poznanika bio je šokiran činjenicom da sam se angažirala, neki pozitivno, a neki naravno i negativno.
Moje shvaćanje političkog djelovanja je lišeno politikantstva i podbadanja tko kome pripada i iz kojih razloga.
Svatko prema svojim interesima simpatizira nekoga, netko iz ideologije, netko iz koristi, netko iz želje i vjere da stvari mogu krenuti u boljem smjeru.
Ja pripadam ovoj zadnjoj skupini!
Doista vjerujem da su u interesu svih nas bolje mogućnosti.
Bolje mogućnosti vidim kroz Nezavisnu listu ODGOVORNO, ja ostajem u Senju ali i podržavam nezavisne kandidate na županiji Danijela Tušaka i Tino Ostović. Hvala na podršci – kaže Tomljanović na Facebooku. 

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Povezane objave

Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close