LokalnaPolitika

Kandidatkinja za novu županicu Istre: “Vrijeme je sada!”

Na adresu redakcije došla je pozivnica iz Istarske županije, a riječ je o predstavljanju kandidatkinje Kristine Bulešić. Predstavljanje će se održati 31. ožujka 2017. godine u 11 sati, u Valerijinom parku nasuprot pulske Arene.

“Vrijeme je sada”, kada je želja za promjenom većeg intenziteta nego ikada, kada je želja za povratak povjerenja u ljude i buđenje svijesti samo jedan od mnogih razloga zbog kojih, na političku scenu odlučno (na)stupa Kristina Bulešić, rođena u Puli, odrasla u Savičenti, motivacijska govornica koja svojim javnim djelovanjem godinama doprinosi razvoju društva, koristeći se pritom afirmacijom “vjeruj prije nego sto vidiš”. U razdoblju kada se cijela okolina budi iz (zimske) stagnacije, savršen je trenutak za kolektivno buđenje nove, nacionalne i lokalne političke svijesti te aktiviranje svih onih koji su spremni kokreirati, odlučiti i djelovati za kvalitetnije Društvo u cjelini. Kristina Bulešić, županica, čiji je program prazan bijeli papir koji se pretvara u STABLO IDEJA uključivanjem svakog pojedinca u kokreiranje kvalitetnijeg Društva u cjelini. – navode u obavijesti medijima iz Istre.

Tko je Kristina Bulešić?


Kristina Bulešić,iz milja nazvana žena Inspiracija, rođena 31.05.1977.u Puli. Motivacijska je govornica sa više od 15 godina iskustva u javnom djelovanju, pokretačica mnogobrojnih projekata u lokalnoj zajednici, najprije u civilnom sektoru, a onda kao članica Poglavarstva (2004-2008.) u javnom sektoru…zagovornica filantropije, Upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istarske županije (2006-2014.), autorica hrvatskog bestsellera “10 DANA…putovanje koje mijenja život”, knjige koja je u dopunjenom i izmijenjenom izdanju bestseller i na američkom tržištu, u izdavaštvu Balboa Press/Hay House, a u online izdanju dostupna i za cijeli svijet!! Naziv: 10 DAYS…a Heart Opening Journey. Life coach, voditeljica i urednica tv emisije NAJBOLJA VERZIJA SEBE-S.A.D.A (do ožujak 2017), Heal Your Life trenerica po filozofiji Louise L.Hay, osnivačica Inspiracije, koja je izdavač Ho’oponopono knjiga na hrvatskom jeziku svjetski poznate Mabel Katz, Ho’oponopono practitioner, te sretna majka osmogodišnje djevojčice. Osoba koja je za zdravstvene izazove, financijski krah i razvod preuzela 100% odgovornost i pretvorila ih u najveći blagoslov.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close