LifestyleTurizam

Kanabis u ovim zemljama ima svoje mjesto!

Unatoč navođenju kanabisa kao onog s lijekovitim svojstvima, U Hrvatskoj za njega još uvijek nema mjesta (ili ne dovoljno). Ipak, u nekim državama kanabis je legalan, odnosno zakoni ili rupe u njima ponudit će turistima legalnu konzumaciju.


U nastavku donosimo 4 zemalje gdje je protok kanabisa legalan, a turisti u njemu mogu slobodno uživati.

1. Nizozemska

Kanabis nerijetko povezujemo baš s Nizozemskog, no najzanimljivija je ta činjenica koja kanabis odaje nelegalnim u toj državi. Kako ipak dolazi do tako široke konzumacije? Iako generalno nelegalan, neki dijelovi biljke slobodni su za konzumaciju, a zbog nje nećete kazneno odgovarati. Središte je Amsterdam gdje ćete moći uživati u kanabisu, a ovlašteni za prodaju jesu Coffe shopovi. Kanabis na ulici ipak nije dozvoljen.

2. Španjolska

Španjolska je zemlja koja se već dugi niz godina bori s ekonomskom krizom, pa svaki priljev novca uzima kao dobar. Tako ova zemlja već nekoliko godina podupire kanabis turizam, a potiče i otvaranje Coffe shopova kakve možemo naći u Amsterdamu.

3. Island

Island je po mnogočemu drugačija zemlja. Prema mjerenjima stanovnici Islanda najveći su konzumenti marihuane, ali i jedna od najsretnijih nacija. Mnogi to povezuju baš s količinom konzumacije kanabisa. Na Islandu ćete do ove biljke doći bez većih problema i to potpuno legalno.

4. Izrael

Izrael već dugi niz godina istražuje mogućnost liječenje raka, pogodite, baš kanabisom. Medicinska marihuana potpuno je legalizirana, podržavana, ali i financirana od strane vlade. Industrija medicinske marihuane u Izraelu u stalnom je porastu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close