Lifestyle

Kakvo nas vrijeme očekuje za prvomajski praznik?

Vlažan i nestabilan zrak zadržavat će se iznad našeg dijela Europe pa će i dalje biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima – ili malo optimističnije – djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku – gotovo svakodnevno uz barem ponegdje povremenu kišu, pa i u obliku pljuskova s grmljavinom.


Pritom će vjerojatno najkišovitiji i najsvježiji dan prvog dijela novoga tjedna biti ponedjeljak, a najsunčaniji i najtopliji – iako posvuda ne i suh – srijeda, mjestimice i četvrtak.

Stoga će mnogobrojni skupovi, roštiljanja i druge prvosvibanjske aktivnosti proći uz suho, barem djelomice sunčano i ugodno toplo vrijeme, ali će neki tog prazničnog dana i pokisnuti, najvjerojatnije oni u gorju i unutrašnjosti Dalmacije,  prognozirao je za HRT Zoran Vakula.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close