Lifestyle

Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna?

U srijedu će vjerojatno mnogi s radošću, a neki i s olakšanjem, dočekati suho te barem djelomice sunčano vrijeme. Poneka kap kiše bit će moguća ujutro, koje će na kopnu biti razmjerno svježe i maglovito. No danju će biti većinom toplije nego u utorak, piše HRT


Uz izraženu južinu četvrtak će u većini predjela biti još topliji te razmjerno vjetrovit, a u nastavku tjedna na povremenu kišu treba računati na zapadu zemlje, posebice na sjevernom Jadranu, gdje pljuskovi mogu biti i izraženiji.

U nastavku tjedna vrijeme će u Dalmaciji biti zamjetno drukčije nego na sjevernom dijelu. Dok će u Dalmaciji prevladavati suho te većinom sunčano uz umjereno, povremeno i jako jugo, na sjevernom će dijelu biti vrlo promjenljivo uz povremenu kišu, pljuskove i grmljavinu, lokalno i obilnije.

U unutrašnjosti će također na zapadnom dijelu biti promjenljivije vrijeme uz povremenu kišu, dok će na istoku prevladavati suho. Četvrtak će biti razmjerno topao, vjetrovit i u znaku južine, a petak opet svježiji. Za vikend ponovna skokovita promjena temperature, donosi HRT

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close