VijestiScena

“Kakvi san ja kralj” singl je s kojim će Tonči Huljić nastupiti na CMC festivalu

“Kakvi san ja kralj” novi je singl neumornog skladatelja i pjevača Tončija Huljića s kojim će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu. Ovo je njegov treći nastup na festivalu u Vodicama.


Prvi put je nastupio 2014. s pjesmom “Guštan”, jednim od najvećih hitova te godine koji je ujedno i obilježio njegov drugi studijski album “Panika”, a godinu dana poslije predstavio je pjesmu “Nisam papak”. Nova pjesma “Kakvi san ja kralj” ljubavna je pjesma opjevana u stilu koji Tonči već pet godina njeguje sa svojim Madre Badessa bandom i još jedan siguran hit za koji je napisao glazbu i aranžman dok je tekst pisala Vjekoslava Huljić.

Iako kroz svoje pjesme često provlači duhovitu notu muško-ženskih odnosa kao na primjer u singlu “Čemu nervoza”, novom je pjesmom na tragu hitova “Ja sam rojen da mi bude lipo” i “Guštan”.

O pjesmi koja će zasigurno postati himna mnogih muškaraca Tonči Huljić kaže:

“Ovo je priča o tipičnom Dalmatincu koji u klasičnom alfa-mužjačkom stilu ne želi pokazati koliko pati što je ostavljen i pred društvom se ponaša kao da je sve u najboljem redu, da ga ništa ne dotiče, no samom sebi ipak priznaje da unutra proživljava dramu ostavljenog lika, i da je ‘puka ‘ka cvrčak…”

Stihove u kojima pati za voljenom ženom, slikom je u još jednom duhovitom spotu dočarao Tončijev stalni suradnik, redatelj Marijo Grabovac:

“Dok Tonči stvara ozbiljne hitove ja sam zadužen za duhovite spotove. Takav je slučaj i s novim ‘Kakvi san ja kralj’. Na snimanju smo imali odličnu atmosferu, ali nije bilo sve lako jer su se glumci u spotu trebali rasplakati, a jedva su se suzdržavali od smijeha”, rekao je Mario.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: CMC news | Foto: Tonci Huljic & Madre Badessa facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close