VijestiLifestyle

Kako najbolje iskoristiti dane godišnjeg odmora u 2020. godini?

Lipanj će biti najplodniji.


Još malo pa nam stiže nevjerojatna, okrugla 2020. godina. Rekli bi mnogi: ‘Kao da smo jučer slavili novo tisućljeće’, ili, ‘Kao da je jučer bila 2010. godina’.

Godine lete, a s njima i vrijeme provedeno na godišnjem odmoru – sve što je lijepo kratko traje, pa smo odlučili provjeriti kada, gdje i kako možete najbolje iskoristiti dane odmora u nadolazećoj godini.

Počnimo s Novom godinom koja pada u srijedu, a za njom stižu Sveta tri kralja koja padaju u ponedjeljak – malo “laganiji” produženi vikend.

Uskrs je ove godine 12. travnja, kao i uvijek u nedjelju, Uskrsni ponedjeljak, normalno, dan poslije – 13. travnja. Praznik rada, odnosno, 1.maj obilježit ćemo u petak, što je još jedan malo duži i ljepši vikend.

Za iskorištavanje starog godišnjeg dobro će “poslužiti” Tijelovo koje pada u četvrtak 11. lipnja. Lako ćete moći nastaviti niz izležavanja jer 22.6. (Dan antifašističke borbe) pada u ponedjeljak, a 25.6. (Dan državnosti) pada u četvrtak.

5. kolovoz ove godine pada u srijedu (Dan domovinske zahvalnosti), a Velika gospa u subotu. Ukoliko ostane osmog u mjesecu listopadu, Dan neovisnosti bit će u četvrtak, a 1.11. (Svi sveti) pada u nedjelju.

Božić i Sveti Stjepan u 2020. će biti u petak i subotu.

Sve u svemu, 2020. godina (osim mjeseca lipnja) neće biti toliko pogodna za spajanje, ali i dalje ćemo se moći malo više odmarati od ostalih zemalja. Pametno s danima godišnjeg, želimo vam puno odmora u nadolazećoj godini.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close