Lifestyle

Kako je jedan dječak (4) raznježio svijet!

Majka Jennifer Skinner otkrila je da Bennet u zadnje vrijeme samo priča o djevojčici u koju je zaljubljen. Fascinira ga njezina ”žuta kosa” i uzbuđen je što će se uskoro pojaviti na njegovom rođendanu.

‘Hoćeš li, molim te, doći u moju kuću? ‘ajmo se zajedno igrati. Mislim da si lijepa kao konj ili kao bubamara. Nisam još siguran između toga. Trebala bi doći kod mene pa ćemo jesti sir zajedno. Volim te i izgubio sam zub sinoć. Mislim da bih ti želio pokazati magični trik, a onda ćeš vidjeti kako se borim s robotima’, simpatične su rečenice koje je četverogodišnji Benneta uputio vršnjakinji Baily.

Pismo je, navodi BuzzFeed, istipkala njegova majka Jennifer Skinner i objavila ga na Redditu. Nije bilo potrebno dugo da rečenice koje je osmislio dječak postanu viralni hit.

Majka Jennifer otkrila je da Bennet u zadnje vrijeme samo priča o djevojčici u koju je zaljubljen. Fascinira ga njezina ”žuta kosa” i uzbuđen je što će se Baily uskoro pojaviti na njegovom rođendanu. Tema će biti ”vitezovi i princeze”, a Bennet ne može dočekati da ugleda djevojčicu maskiranu u princezu.

‘Pismo i pozitivne reakcije malo su nam skrenule pažnju od Bennetove posljednje kemoterapije. Kada je imao šest mjeseci dijagnosticiran mu je rak i ovaj zadnji posjet bolnici čini me nervoznom’, kazala je majka i priznala da djevojčica kojoj je pisao upućeno još nije sigurna kako uzvratiti na dječakovu pažnju. (Agencija VLM)

Tekst: http://dnevnik.hr/


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close