Zdravlje

Kako izgleda HappyMeal star 6 godina?

VEĆINA ljudi je svjesna da brza hrana nije baš temelj prehrane za dug i zdrav život. Jedna majka iz SAD-a fotografirala je McDonaldsov “Happy Meal” koji izgleda kao da bi mogao nadživjeti svoje obožavatelje.


Jennifer Lovdahl objavila je na Facebooku fotografiju dječjeg obroka koji je kupljen 2010. godine i ostao je stajati u kutiji u njezinom uredu. Tvrdi da je to napravila namjerno, kao eksperiment. Protivno svoj logici, hrana još uvijek izgleda jestivo.

12508752_10153433396630669_2185279958079122870_n

“Nije uopće istrunuo, popljesnivio ili se razgradio!!! Miriši samo po kartonu. Napravili smo ovaj pokus da pokažemo našim pacijentima koliko je ova ‘hrana’ nezdrava. Pogotovo za djecu koja rastu!! Toliko je kemikalija u ovoj hrani! Izaberite pravu hranu! Jabuke, banane, mrkve, celer… To je prava brza hrana”, opisala je Jennifer.

Na slici su prikazani prženi krumpirići i pileći medaljoni koji izgledaju gotovo nepromijenjeno, osim što im je boja malo svjetlija.

Objava zabrinute majke podijeljena je na Facebook već više od 230 tisuća puta


 

Tekst: index.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close