Lifestyle

Kako BLOGER KRULE najavljuje LIČKU?

Bloger Krule jedna je od najpoznatijih ličkih ličnosti u Hrvatskoj. Kome milo, kome drago, ali to je baš on… s preko 32 000 lajkova “najjači” je na Facebooku, s prosječno 1500 lajkova po svakom postu. Njegovi tekstovi su tematično šaroliki, ali okuplja zajednicu koja je upravo ona realna hrvatska zbilja koja sve nas okružuje.

Bloger Krule nastupiti će “vanserijski” ove sezone, u Zagrebu. 07.11. dolazi na Ličku noć oko 22.00h, ulaz se ne naplaćuje do 22.30h kad kreće glazbeni program. U svom stilu najavio je taj veliki lički događaj, a pročitajte.

1. NAJAVA

Prije jedno 2 tjedna zazvoni mi mobitel… moj zemljak Ante zove:

– Krule… bil imao nastup u Zagrebu?
– Zemljače, bez ljutnje… ne bi. Ove godine sam imao 2 nastupa za Slavonce kad smo sabirali novce… i jedan u Skardinu… to je za ovu godinu to. Nemam kad, delam.
– A što ako ti velim da imamo u Zagrebu “Ličku noć“?
– Ličku noć?
– Da
– Onda dolazim!
– Sereš?
– Ne serem… dolazim!
– Koliko tražiš za nastup?
– Kako misliš koliko tražim za nastup?
– Pa jel ono… novaca?
– Aj molim te ne jebi, ok!?
– Hvala ti stari puno!
– Nema na čemu!
– Imaš kakve uvjete?
– Imam samo jedan
– Reci?
– Narodu koji dolazi na moj nastup, ne smijete naplaćivati ulaz! Vidim li ikog da naplaćuje upad, prekidam sve i odlazim. Ti znaš da bi ja to napravio.
– Bogami znam. To ćemo riješiti… nego, jel to jedini uvjet?
– Da, to je jedini uvjet. Nego, kad je to, koji datum?
– 07.11.

Tako da… eto… 07.11. imam svoj četvrti, i zadnji nastup za ovu godinu i to u Zagrebu. Gdje točno, javim vam ovih dana. Ono što vam garantiram, nema plaćanja upada… brdo zajebancije… a sad… oćetel vi taj petak ostat doma il doć na zajebanciju, na vama je… velim… kad je početak i gdje, javim ovih dana.

 

2. NAJAVA

Ka što sam i reka, a organizator i club “Roko“ velikodušno prihvatili, ULAZ SE NE NAPLAĆUJE! Znači, dođite koji minut prije 22 sata jer tad počinje zajebancija… a računali su i na one koji će 15tak minuta kasniti tako da se do 22:30 ulaz ne naplaćuje.
Medijski pokrovitelj “Direktno.hr“ je sve objasnio… pa nebudi ljen na ovaj četvrtački dan, klikni i škicnide okom očem se radi. Vidimo se 07.11.

Ugodan dan vam želi “Uprava glavnog skladišta bunike za južnu i jugoistočnu Europu“

 

Treba li vam bolja pozivnica?


 

Tekst: UL/Bloger Krule

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close