VijestiTurizam

KAKO BI SVI MOGLI UŽIVATI U LJEPOTI POTOKA Pridružite se radnoj akciji čišćenja Matice!

Športsko ribolovna udruga “Matica” iz Korenice ove godine je krenula s održavanjem i poribljavanjem potoka Matica.


Uz podršku Općine Plitvička Jezera pokušat će se očistiti okoliš i održavati riblji fond kako bi svi ljubitelji prirode mogli uživati u ribolovu i ljepoti tog koreničkog potoka.

ŠRD Matica i Općina Plitvička Jezera pozivaju sve zainteresirane građane, članove udruge te ostale zaljubljenike u prirodu da se u subotu, 19. listopada 2019. pridruže ekološkoj akciji čišćenja okoliša Matice kod Borja.

Okupljanje volontera je u 9 sati, a najavljeno je čišćenje obale od raslinja radi pristupa potoku te vađenje smeća odnosno umjetnog otpada iz korita potoka.

Strojevi i mašine će biti osigurani od strane Općine, sa sobom ponesite dobru volju i nešto ručnih alata poput škara za živicu, grablji i sjekira, poručuju organizatori ove hvalevrijedne akcije.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ općine Plitvička Jezera

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close