Grad ZagrebScena

Justin Bieber u Areni Zagreb želi jacuzzi i hranu s Dolca

Uoči dolaska zvijezde u Zagreb doznalo se zapravo da, za razliku od nekih svojih kolega, Bieber nema neke pretjerane zahtjeve koji se tiču stvari što ga moraju čekati u garderobi.


Jedan od najvećih zahtjeva posebna je jacuzzi kada u kojoj se opušta nakon svakog nastupa te mora biti dodatno ugrađena na samoj lokaciji. Tako zahtijeva 12 boca negazirane vode, tri paketa bijelih stopalica te nekoliko bijelih potkošulja i majica.

S Bieberom u Zagreb stiže i njegov kuhar, kojeg će organizatori jutro prije koncerta provesti po tržnici Dolac kako bi od kumica mogao kupiti hranu koja će biti kuhana taj dan. Jedan od specijaliteta je i svježa jadranska riba, izrazio je želju da proba i štrukle, a budući da je Bieber veliki obožavatelj pizze, tražio je da mu se dostavi najbolja u Zagrebu napravljena s isključivo najkvalitetnijim sastojcima i ispečena u drvenoj peći.

Pročitajte više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Justin Bieber

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close