Scena

Justin Bieber sukobio se s obožavateljicama

JUSTIN BIEBER izgubio živce s dvije maloljetne obožavateljice. Međutim, ovog se puta ne radi o tipičnom Bieberovom bahatom ispadu već sasvim opravdanoj i razumljivoj reakciji.

Naime, dvije su maloljetnice odlučile proslaviti rođendan tako što su provalile na njegovo imanje. Prošle su kroz otvorena vrata, ušle na imanje i susrele se sa svojim idolom koji je u tom trenutku s ekipom tulumario uz bazen.

Čim ih je primijetio, opomenuo ih je zbog toga što su bez dopuštenja ušle u njegov dom, a zatim jednoj od njih oduzeo mobitel.

Djevojčice su napustile imanje, a Justin Bieber nije zvao policiju te je jednoj od njih par dana kasnije vratio mobitel.

Međutim, neki bi mogli zaključiti kako se radi o PR potezu Biebera koji posljednjih dana pokušava popraviti narušeni imidž.

Tekst/Foto: index.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close