SportGrad Zagreb

Justin Bieber odradio trening s Medvjedima

Kad je Justin bieber otkrio da su Medvjedi jedan od simola Zagreba, izrazi je želju da se pridruži dečkima na jednom treningu.


Dobro je poznato da je, kao svaki pravi Kanađanin, Bieber veliki ljubitelj hokeja i nikada ne propušta priliku otići na klizalište i pogledati lokalnu momčad, a jučer je otišao i korak dalje.

Nakon velikog koncerta prekjučer u zagrebačkoj Areni, Bieber je dan nakon stao na led s Medvjedima i odradio trening. I sam hokejaš u mlađim danima, Bieber je vještinu testirao s članovima medveščakovog KHL tima koji nisu na turneji po Rusiji: Samsonom Mahbodom, Ivanom Jankovićem, Matijom Miličićem, Nathanom Perkovichem i Janom Smolecom te članovima Medveščakove druge seniorske momčad Nikolom Senzelom, Ivanom Ružićem, Markom Šakićem i Matom Tomljenovićem.

Dečki su se dobro zabavili, a Ivan Janković ukratko je opisao ovaj nesvakidašnji trening:

Bilo je ovo zanimljivo iskustvo! Siguran sam da se ne pojavi Justin Bieber svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio i uspješno odradio trening s nama, bio je jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko”, rekao je Ivan.

Pročitajte više na 24sata.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: medvescak.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close