AutomotoLičko-senjska županijaVijesti

Jurio kroz Liku brzinom od 238 km/h

Tijekom vikenda evidentirano je 8 prometnih nesreća i sve su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (6), Korenice (1) i Karlobaga (1)


Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđen je 51 prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 8 prekršaja isteka važenja prometne dozvole i 3 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća utvrđena brzina kretanja od 238 km/h izmjerena je jučer na autocesti A-1, između Svetog Roka i Jadove, u smjeru Zagreba, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h, kada je 66-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području RH u trajanju od 1 mjeseca.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close