DogađanjaVijesti

Jure Brkljača u društvu glazbenih velikana na koncertnoj turneji u čast Olivera Dragojevića!

Čovjek i glazbenik, Oliver Dragojević, koji nas je prerano napustio, jedan je od onih koji su ostavili neizbrisiv trag u svima nama.


Poznat po tome što je uživao družiti se sa kolegama glazbenicima, surađivati sa njima, ali i pomagati mladima na njihovom putu, a na neki je način to nastavio raditi i dalje.

Njemu u čast, Slovenija će u mjesecu pred nama doživjeti jednu od najljepših glazbenih priča u posljednje vrijeme.

Sedam gradova imat će prigodu uživati u koncertima ‘Najlepše Oliverjeve in Dalmatinske pesmi’ koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Na turneji će nastupiti prije svega njegovi prijatelji i kolege: Tereza Kesovija, Zorica Kondža, Jasna Zlokić, Tony Cetinski, Petar Grašo, Davor Radolfi, Tedi Spalato, klapa Cambi, klapa Bonaca, Jure Brkljača, kao i grupa Dupini koja je Olivera vjerno pratila punih dvadeset pet godina na zajedničkim koncertima. Zbog velikog broja nastupa različiti izvođači izmjenjivat će se na koncertima tijekom turneje.

Svoje mjesto među spomenutim glazbenim velikanima pronašao je i Jure Brkljača, koji ističe kako se ovo događa samo jednom u životu i pravo je ostvarenje sna:

 Sretan sam što sam dio turneje i ponosan što ovako mlad imam čast nastupiti uz ovakva imena. Osjećam odgovornost jer pjevam skladbe koje su obilježile Olivera, a istodobno mi to jako znači jer iste jako volim.
Nekoliko puta nastupali smo zajedno i uvijek me puštao da preuzmem pjesmu. Puno sam od njega naučio i još uvijek učim.

Koncerti će se održati u sljedećim gradovima:

09.11. Ljubljana, Dvorana Tivoli
10.11. Maribor, Dvorana Tabor
16.11. Novo mesto, Dvorana Leona Štuklja
23.11. Šempeter pri Gorici, Sportski centar Hit
24.11. Celje, Dvorana Golovec
25.11. Koper, Dvorana Bonifika
02.12. Slovenj Gradec, Sportska dvorana


 

Komentari

Komentara


Foto: Hit Produkcija

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close