Glazba

Jure Brkljača snimio spot za pjesmu o skrivenoj, ali pravoj ljubavi!

"PROZOR"

Pjesma ‘Prozor’, koja dolazi s albuma prvijenca Jure Brkljače ‘Ostani tajna moga života’, napokon je dobila i svoj video spot. Riječ je o skladbi koju je Jure predstavio na ovogodišnjoj šibenskoj Šansoni, a za koju je osvojio i treću nagradu publike.


Tako je balada o skrivenoj, ali pravoj ljubavi – ‘Prozor’, koju autorski potpisuje Miroslav Rus, dobila i svoj vizualni epilog. Uz Juru, u video uratku pojavljuju se profesionalni plesači, koji su dodatno obogatili cijelu glazbenu priču svojim plesnim vještinama. Paula Jeričević, koja je osim što ima brojna natjecanja iza sebe, jedanaest puta osvojila državno prvenstvo, te Mario Ožbolt koji je među najboljim plesačima Hrvatskog sportsko plesnog saveza.

Radnja video spota snimljena je na lokaciji Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu, koji je zaštićeni spomenik kulture i graditeljski biser s najljepšom koncertnom dvoranom, a za sve se pobrinula ekipa Hit produkcije.

Ni sam Jure nije skrivao svoje zadovoljstvo i uzbuđenje.

Zaista mogu reći kako sam istinski uživao na snimanju spota za moju novu pjesmu ‘Prozor’, koju sam po prvi puta uopće izveo na ovogodišnjim večerima šibenske Šansone, a koja se isto tako nalazi na mom albumu prvijencu ‘Ostani tajna moga života’. Radi se o klasičnom spotu u kojem sjedim za klavirom i sviram, a cijeli ugođaj upotpunili su dodatno vrhunski plesači Paula Jeričević i Mario Ožbolt, kojima se ovim putem zahvaljujem od srca. Oni su svoj dio odradili stvarno profesionalno, kao i ekipa Hit produkcije na čelu s Hrvojem Banićem, s kojim je uvijek zadovoljstvo i gušt raditi. Najbolje je da ne govorim previše, to se mora doživjeti kao cjelina, jer pjesma i video spot zajedno to i jesu, a ja vjerujem u nju i radujem se izlasku ovog uratka”, zaključio je Jure.

Vjerujemo kako će nova balada ‘Prozor’, autorsko izvođačkog dvojca Jure Brkljače i Miroslava Rusa, zasigurno probuditi mnoge ljubavi i donijeti dah posebne emocije na koju nitko ne ostaje ravnodušan.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Hit produkcija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close