VijestiGrad ZagrebScena

Jura Stublić i grupa Film koncertom slave 40 godina od nastanka pjesme “Dijete ulice”

 Jura Stublić i grupa Film u Tvornici će 3. studenoga održati koncert pod sloganom “Dijete ulice – 40 godina na ulici”, kojim obilježavaju 40 godina od nastanka pjesme “Dijete ulice”.


Tradicionalnim koncertom, kao što to rade posljednjih 16 godina, Jura Stublić i njegova grupa Film obilježavaju 40 godina od nastanka pjesme “Dijete ulice”, što se smatra početkom Stublićeve skladateljske karijere.

Koncert koji se održava 3. studenog u preuređenoj Tvornici kulture stoga se najavljuje pod sloganom “Dijete ulice – 40 godina na ulici”.

Njegove koncerte koji se tradicionalno organiziraju u jesen i proljeće posjetilo je do sada dovoljno gledatelja da se napuni arena, stoji u priopćenju organizatora koncerta, Tvornica kulture.

Jura Stublić pozvao je upravo zato sve one koji do sada nisu vidjeli koncert, da se ovaj put pridruže “plemenu veselih i raspjevanih sljedbenika”, ističu iz Tvornice.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HINA - Hrvatska izvještajna novinska agencija | Foto: Facebook Jura Stublić i Film

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close