Sport

Juniorska reprezentacija Hrvatske na pripremama u Gospiću

Sukladno najavama iz Hrvatskog hrvačkog saveza i od našeg hrvača,olimpijca, Bože Starčevića koje su nam dali ljetos tijekom njegovih priprema u Gospiću pred Olimpijske igre, Gospić postaje najjača nacionalna baza za pripreme hrvača.


Tako je trenutno na bazičnim pripremama u Gospiću juniorska reprezentacija Hrvatske. Pripreme su počele 2.siječnja , traju do 14. siječnja. Podsjećamo reprezentacija je već odradila jedan ciklus bazičnih priprema u Gospiću,od 01. do 12. kolovoza 2016.te ciklus završnih priprema od 22. do 25. kolovoza 2016.

Na ove aktualne bazične pripreme stigli su Antonio Kamenjašević, osvajač srebrne medalje na kadetskom Prvenstvu svijeta, te srebrne medalje na Europskom prvenstvu za mlađe seniore U-23, Ivan Huklek osvajač brončane medalje na juniorskom Prvenstvu Europe, Filip Šačić peti na Svijetskom prvenstvu za juniore, Mihael Topolovec, Dominik Sabady, Jurica Grbiniček, Vjekoslav Luburić, Filip Smetko, David Borecki i Pavel Puklavec.

Reprezentacija trenira pod vodstvom trenera Antona Đoka. Uz naše reprezentativce treniraju i domaći hrvači koji se spremaju za državna Prvenstva: Goran Petranović, Adriano Alić, Roko Jagar i Karlo Bačić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close