SportIzdvojeno

Juniorska košarkaška reprezentacija na pripremama u Gospiću

Juniori hrvatske muške i ženske košarkaške reprezentacije i ove godine su za pripreme odabrali Liku.


Ovih dana u Gospiću se nalazi muška reprezentacija U-18 na prvim pripremama nakon pojave pandemije koronavirusa. Pod vodstvom Milana Karakaša pripreme će trajati do 25. kolovoza, nakon čega u Gospić stiže ženska juniorska reprezentacija.

I za juniorke će ovo biti prvo okupljanje ove godine, s obzirom na to da je FIBA zbog pandemije koronavirusa otkazala sva Europska prvenstva mlađih kategorija. U ovom trenutku dolazak je potvrdilo dvanaest igračica koje će voditi Žana Lelas, članica Stručnog savjeta za žensku košarku i osvajačica olimpijske medalje.

Sve reprezentacije će biti smještene u hotelu Stara Lika, a kako izgleda jedan trening možete vidjeti na Twitter profilu Hrvatskog košarkaškog saveza.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Twitter

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close