Scena

“Juke DJ Thrill Contest” za INmusic festival

 

Nissan Juke i INmusic festival pokrenuli su natječaj za nastup DJ-eva pod nazivom “Juke DJ Thrill Contest“, na koji su se mogli prijaviti svi zainteresirani DJ-i iz Hrvatske, Slovenije i Srbije! Uz bogat line up devetog izdanja INmusic festivala među kojima će se naći brojna glazbena imena kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Wolfmother, Digitalism, Vitalic i mnogi drugi izvođači, ovo je prilika za DJ-e da se istaknu kao dio ovog velikog glazbenog događanja i svoju glazbu predstave publici INmusic festivala.

Prijave za natječaj trajale su od 9. do 30. travnja na službenoj web stranici festivala www.inmusicfestival.com, dok će za ukupno tri pobjednika (po jedan iz Hrvatske, Slovenije i Srbije) glasovati publika putem posebne Facebook aplikacije na službenim Nissan Facebook stranicama:

Nissan Hrvatska
Nissan Slovenija
Nissan Srbija

Glasovanje će se odvijati od 15. do 30. svibnja na spomenutim platformama, a svi koji se apliciraju prijavili su se sa kratkom biografijom (maksimalno 500 znakova), fotografijom, Soundcloud linkom na kojemu se nalazi maksimalno 30 minuta autorskog materijala s kojim se prijavljuje na natječaj ili originalni DJ mix te svim potrebnim kontaktima. Od top 3 DJ-a iz svake države po broju glasova na Nissan FB stranicama, žiri u čijem su sastavu predstavnik Nissana, INmusic festivala i Lune TBWA odabrati će 3 pobjednika – po jednog iz svake države.

Sve potrebne informacije o natječaju te uvjetima natječaja potražite ovdje.

Vidimo se na devetom INmusicu!

Izvor- inmusicfestival.com-

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close