GradskaPolitika

Joso Vrkljan ipak odlučio ući u digitalnu kampanju za gradonačelnika Gospića

Kandidat HDZ-a za gospićkog gradonačelnika u prvom krugu je bez digitalne kampanje dobio 32,64% glasova Gospićanki i Gospićana. Dobar je to rezultat s obzirom da u kampanji nije sudjelovao, bar onoj putem digitalnih kanala i društvenih mreža, kao ni njegova moguća zamjenica Prša. HDZ je u Lici stranka koja je više puta pokazala da njihovi kandidati ne trebaju ništa raditi da bi postigli odličan rezultat, pa ova potpuna nezainteresiranost HDZ-a u kampanji i prvom krugu nije neočekivana već je i logična.

Ipak, nakon ulaska u drugi krug, lički HDZ izgledno mijenja taktiku i smatra da ne može poraziti Milinovića bez kampanje. Vrkljan je prije tri dana nakon više godina potpune neaktivnosti na Facebooku prvo zahvalio publici na glasovima, zatim je promijenio cover fotografiju i profilnu fotografiju, a jučer je pokrenuo i negativnu kampanju protiv Milinovića objavom videa u kojem se prikazuje njegov protukandidat uz tekst:

Dragi moji Gospićani, za razliku od mojih protukandidata ja ne smatram da je 70 % grada napušeno. Idemo zajedno mladima osigurati bolju budućnost!
Gospić – snažan i važan! – kaže Vrkljan.


Na sve mu protukandidat Milinović nije ostao dužan u komentarima, a Vrkljan je zatim ograničio osobe koje mogu komentirati objavu.

“Joso Vrkljan limited who can comment on this post.” poruka je koja se prikazuje ispod objave. Nastavak Facebook borbe Milinovića i Vrkljana, očekuje se u sljedećim danima.
“Nastavljam dalje sa svojim programom i radom za dobrobit građana Gospića, a oni koji programa nemaju neka me zaobiđu.”, kaže Vrkljan iz HDZ-a, iako program svojim biračima još nije digitalno objavio.
 

Foto: Josip Durdov, Lika Club

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close