Grad Zagreb

Josipa Lisac rasprodala Kaptol Boutique Cinema! Dodane još dvije dvorane

Ekskluzivna snimka albuma “Josipa Lisac from Croatia Records studio …tu u mojoj duši stanuješ…” najavljenja uoči Valentinova, ali i rođendana ove jedinstvene glazbenice, izazvala je znatiželju i veliki interes publike.


Budući da će se Josipu Lisac na filmskom platnu moći vidjeti samo u srijedu 13. veljače zagrebački Kaptol Boutique Cinema već je rasprodao predviđenu dvoranu te otvorio vrata još dvije. Osim u Zagrebu, ovu jedinstvenu projekciju na filmskom platnu moći će vidjeti i splitska publika u CineStar 4DX Mall of Split, riječka publika u CineStaru Rijeka 4DX i publika u CineStaru Tuzla.

Ovo jedinstveno audiovizualno iskustvo esencija je glazbe i emocije, a u savršenom ambijentu kakav pružaju CineStar kina, gledatelji će po prvi put moći uživati u zvuku snimljenom u Dolby 5.1. tehnici pa će i kultni hitovi: “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svome”, “Vjerujem ti sve”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Tebi putujem”, “Tu”, “Hir, hir, hir”, “Danas sam luda” i “Magla” zvučati onako kako ih nikad nećete moći čuti niti na jednom koncertu. Impresivne Josipine izvedbe obojane zvukom trube, harmonike, bas gitare, bubnjeva i klavijatura u izvedbi vrhunskih glazbenika Josipa Graha, Davora Črnigoja, Borne Šercara i Tonija Starešinića pružit će vam glazbeno putovanje kroz jednu od najblistavijih glazbenih karijera čiji sjaj traje više od četrdeset godina.

Ova ekskluzivna projekcija, poput onih kakve rade popularni svjetski bendovi, događa se samo 13. veljače i nema reprizu. Upravo je u tome i čar ovakvog projekta.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Julien Duval

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close