Scena

Josip Ivančić objavio singl – JEDAN TAKAV LIK

Splitski pjevač Josip Ivančić novo je pojačanje u timu zabavnih pjevača Croatia Recordsa. Njegovu novu pjesmu “Jedan takav lik” zajedno su napisali otac i sin, Mario i Branimir Mihaljević u kojoj na duhovit način opisuju našu stvarnost, danas često vidljivu u svakoj diskoteci.

Upravo zato glazbenim spotom za ovu pjesmu Josip, kaže, želi pokazati kako se sve počelo vrtjeti oko novca, a redatelj Marko Zeljković napravio je od njegove ideje provokativan video.

“Što imaš više novca, veći si frajer; a kad prestaneš biti glavni za šankom, više nisi ni glavni u društvu. Budući da tu temu još nitko nije iskoristio u svom spotu, nismo dugo trebali razmišljati o scenariju, tim više što tekst pjesme upravo opisuje naivnost lika kojemu je namjera sav svoj novac ostaviti u diskoteci jer ga zanima samo zabava”, istaknuo je Josip.

Dodaje kako on osobno nije takvih iskustava, nasreću, još imao u svom životu jer pomno bira svoje prijatelje i društvo, ali svjestan je što se događa i kakva su nova pravila igre u današnjim izlascima.

Ovaj pjevač hercegovačkih korijena, a već godinama splitski zet, široj javnosti postao je poznat u reality showu Farma na Novoj TV. Otad polako gradi svoju glazbenu karijeru, a u Njemačkoj su mu već prilijepili titulu “princ dijaspore” budući da svojim izričajem neodoljivo podsjeća na svog starijeg kolegu Matu Bulića.

 

Tekst: CR

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close