Moda

Još uvijek niste sigurno kako se pravilno nanosi rumenilo? Imamo odgovor

Ne brinite, mnoge od nas lako se zbune kada treba uzeti kist u ruke, a u pravilnom nanošenju asistirat će vam naš mali vodič


Izduženo lice – nanesite rumenilo na vrh jagodica (dio koji je najizraženiji kada se nasmijete) i kistom potežite ravno prema ušima. Na taj način otvorit ćete izduženo lice i dati mu širinu, a u tome će vam dodatno pomoći rumenila sa svjetlećim česticama.
Ovalno lice – baš kao i kod izduženog, krenite s nanošenjem rumenila na vrh jagodica, ali ga proširite prema gore, u smjeru sljepoočnica.

Četvrtasto lice – nanesite rumenilo u kružnom obliku neposredno ispod vrha jagodica, nikako preblizu nosu. Na ovaj način omekšat ćete oštrinu lica i staviti fokus na obraze umjesto na čeljust.

Više na zadovoljna.dnvenik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash.com

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close