ScenaTurizam

Još nije kasno za sezonski posao, osigurani smještaj i hrana!

Odlučio si ovo ljeto provesti skupljajući radno iskustvo i pritom uživati u blagodatima Jadranske obale?


Odlično, lajkaj MojPosao u turizmu, stranicu na kojoj možeš svakodnevno pronaći velik broj oglasa u turizmu. Prijava se vrši putem linka za prijavu na dnu oglasa, a ukoliko imaš bilo kakvih pitanja i nedoumica ili trebaš pomoć oko prijave, stojimo ti na raspolaganju.

Izdvajamo dio ponude atraktivnih oglasa diljem obale:

Otok Hvar ti zvuči kao primamljiva destinacija? Ukoliko imaš godinu dana iskustva kao konobar, prouči oglas na linku i pošalji svoju prijavu najkasnije do 22. srpnja. Isti poslodavac traži i pomoćnog kuhinjskog radnika, plaća je od 7.000 do 10.000 kuna neto, a smještaj i hrana su ti osigurani. Zgrabi priliku, prijavi se na oglas!

Izdvajamo još jedan oglas za posao na otoku Hvaru. Traži se šanker u restoranu Lungo Mare, plaća je od 5.000 kuna neto, a na oglas se možeš prijaviti i telefonski.

Poznata dubrovačka Gradska kavana upravo zapošljava veći broj djelatnika i to na različitim pozicijama. Aktivni su natječaji za voditelja smjene u restoranu, voditelja smjene u kuhinji, konobare, kuhare, pomoćne kuhare i čistačice. Radno iskustvo je prednost, no nije nužno za uspješnu prijavu na oglas, a bitno je napomenuti da je smještaj osiguran. Još dodatnih informacija možeš pronaći na linku, putem kojeg možeš i poslati svoj životopis sa zamolbom.

Hotel Plava Laguna smješten 500 metara od centra mjesta Tisno traži pomoćnog kuhara. Hrana i smještaj su osigurani, a možeš očekivati plaću između 6.000 i 6.500 kuna neto. Rok prijave je 25. srpnja, ažuriraj životopis i pošalji ga još danas!
Ostatak oglasa za sezonski ili stalni posao na području turizma pregledaj na MojPosao.net

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close