Turizam

Još jedna pohvala iz stranih medija: Plitvička jezera su na vrhu destinacija “koje morate vidjeti prije smrti”

LISTE na kojima prekrasne hrvatske destinacije zauzimaju prvo mjesto postale su gotovo svakodnevna pojava, no to ne znači da se svakoj takvoj pohvali ne radujemo. Posljednja u nizu došla je od internetske stranice Places To See in Your Lifetime, koja svojim čitateljima preporučuje destinacije koje moraju vidjeti prije smrti.


Na vrhu njihove liste 20 takvih lokacija u Europi nalaze se Plitvička jezera.

“Europa je drugi najmanji kontinent na svijetu, no nije sve u veličini. Od povijesnih spomenika do modernih gradova i prekrasne prirode, ovdje možete pronaći sve. S vama dijelimo listu 20 mjesta u Europi koja morate vidjeti prije smrti, a zbog kojih ćete poželjeti spakirati torbe istog trena i otputovati u Europu. Da, neke lokacije su dobro poznate s televizije, iz filmova i magazina, no bez obzira na to koliko puta ste ih vidjeli na fotografijama, istinski ih možete doživjeti samo uživo”, napisali su uvodu svoje liste.

https://youtu.be/TYyAHBgESYE

Pročitajte više na index.hr


 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close