GastroTurizamIzdvojeno

Još jedna nagrada za Liku! Pizzeria Ruspante među 10% najboljih restorana na svijetu

TRAVELLERS’ CHOICE AWARD

Pizzeria Ruspante, obiteljska pizzeria na Majerovom vrilu u srcu Gacke doline, dobitnik je prestižne nagrade “Travellers’ Choice Award” za 2020. godinu.


Riječ je o priznanju koje dodjeljuje najveći portal za putovanja u svijetu – TripAdvisor. Odabir najboljih smještaja, atrakcija i restorana temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju u 10% najboljih objekata na TripAdvisoru.

Ovim vrijednim priznanjem Pizzeria Ruspante je postala dio top 10% restorana diljem svijeta koji su ušli u ovo
prestižno društvo.

“Neki su nam predviđali da ćemo zatvoriti kad padne prvi snig, govorili su tko će vam tu u Liku doći na pizzu, ali evo mi guramo već treću godinu i svake smo bolji i bolji. To ste rekli Vi koji ste probali i ocijenili nas i vraćate se iznova. Ove godine izabrani smo među top 10% restorana na svijetu, da dobro ste pročitali NA SVIJETU po Vašem izboru i hvala vam na tome od Ruspante ekipe”, napisali su na Facebooku iz Pizzerie Ruspante.

Neki su nam predviđali da cemo zatvorit kad padne prvi snig ,govorili su ko ce vam tu u liku doc na pizzu ali evo mi…

Gepostet von Pizzeria Ruspante am Dienstag, 18. August 2020

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pizzeria Ruspante / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close