Sport

Još jedan Hrvat u UFC-u: Filip Pejić

Mladi i talentirani hrvatski MMA borac Filip Pejić je novi član najjače svjetske borilačke promocije – Ultimate Fighting Championship. Zagrepčanin je potpisao ugovor na četiri borbe s UFC-om, a debitirati će već na priredbi u Zagrebu 10. travnja.


Detalji ugovora koje je ispregovarao njegov menadžer Orsat Zovko nisu otkriveni javnosti, no zna se da će Pejić u svom debiju rukavice ukrstiti s mladim Poljakom Damianom Stasiakom

“Mogu vam potvrditi da je Filip Pejić novi član UFC-a. To je logičan nastavak njegovog borilačkog puta koji je proteklih nekoliko godina krčio kroz FFC. Filip je iznimno kvalitetan borac koji tek treba pokazati svoj puni potencijal u budućnosti. Potpis za UFC je zaslužio odličnim nastupima i atraktivnim nokautima koji su postali njegov zaštitni znak. Ovo je odlična stvar i za UFC jer je dobio vrlo popularnog zagrebačkog borca koji će priredbu u Zagrebu učiniti još zanimljivijom. Pejić će karijeru u UFC-u nastaviti u bantam kategoriji što je bila odluka njega i njegovog dugogodišnjeg trenera Bernarda Bana”, poručio je u kratkoj izjavi za Fightsite Orsat Zovko.
Odmah nakon što je potpisao ugovor s elitnom promocijom, Pejić je bio oduševljen:

“Letim! Nikad nisam bio ovako sretan! Oduvijek sam govorio da ću doći do UFC-a, ali to se dogodilo čak i prije negoli sam to očekivao. Iskreno, očekivao sam to, ali ne ovako brzo. Očito sam se dokazao po rezultatima i očito sam to zaslužio. U svakom slučaju ću dokazati da sam to zaslužio.”

Pročitajte cijeli članak na tportal.hr


Foto: screenshot YouTube

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close