Događanja

Još dva nastavka “Mad Maxa”

Hollywood je trenutno u fazi otkrivanja vijesti o snimanju nastavaka za brojne poznate filmove. Tako je Ridley Scott potvrdio da će se snimiti još tri dijela “Prometeja”, kompanija Hasbro je najavila čak četiri nastavka“Transformersa”, a Marvel i DC najavili su još niz filmova o superherojima.


Prvo želi snimiti nešto jednostavnije

Dodao je i kako između snimanja novih nastavaka “Mad Maxa” želi snimiti još jedan manji film, jer ga rad potonjem dosta iscrpljuje. “Želim napraviti nešto bez specijalnih efekata, neki film koji se može snimiti u kratkom roku. ‘Fury Road’ smo snimali punih osam mjeseci, a to je dugačak period. Svaki dan smo provodili u vrućoj pustinji izvodeći nemoguće stvari i to je naporno. Ova dva nastavka će se definitivno dogoditi, ali ne mogu još točno reći koliko vremena će proći do početka snimanja”, rekao je ovaj redatelj.

Prema nekim informacija, idući nastavak bi se trebao zvati “Mad Max: The Wasteland”. No to još nitko nije službeno potvrdio i mogla bi biti riječ samo o radnom naslovu scenarija, jer druge glasine govore da bi ime moglo biti “Mad Max: Furiosa”, prema liku kojeg je tumačila Charlize Theron.


Tekst: telegram.hr
Foto: wired.com

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close