VijestiScena

Jole za “Godišnjicu” snimio spot sa suprugom Anom

Da su stvarne (ne)zgode često inspiracija za novu pjesmu pokazao je i Jole s najnovijom pjesmom “Godišnjica”.


Vjekoslava Huljić u pjesmi je opisala kako izgleda pjevačev dan, ali i njegove težnje i osjećaje. Kao pjevaču čiji je koncertni raspored mjesecima unaprijed rezerviran, a dan ispunjen brojnim obavezama, slobodno vrijeme Jole najviše posvećuje svojoj supruzi Ani i svojim kćerima. Vesela glazba Tončija Huljića, kakva najviše odgovara Jolinom temperamentu, inspirirala je redatelja Vojana Koceića za šaljiv spot u kojem vidimo kako supružnici Čagalj slave svoju godišnjicu braka.

Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je teško. Na kraju svakog dana mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima, rekao je Jole.

Da se Jole odlično snalazi pred kamerama već smo mogli uvjeriti nebrojeno puta, ali svojom ležernošću i profesionalno odrađenom snimanju iznenadila je i Ana Čagalj.

Neke od kadrova iz spota smo snimali u našem domu tako da sam bila na svom terenu. Ono što je najvažnije je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav koje nas dvoje imamo, a u spotu sam glumila sebe pa mi je bilo lako. Htjeli smo pokazati da ni cvijeće ni svijeće ne znače ništa bez zdravog odnosa i poštovanja, objasnila je Ana.

Iza Jole je sjajna godina koju će pamtiti po rasprodanoj zagrebačkoj Ciboni u kojoj je proslavio 20 godina karijere. Tulum za pamćenje, kako ga je Jole opisao, bio je neopisiv doživljaj u koji je dao cijelog sebe, a posebno je bio ponosan na publiku koja je puna tri sata pjevala s njim.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close