Scena

Jole se okreće novom zvuku baladom “Rasipnik”

Na samo Valentinovo Jole je odlučio objaviti novi singl “Rasipnik” koji bi za njega mogao označiti prekretnicu u karijeri. Emotivan, iskren i ranjiv, Jole je u novoj pjesmi potpuno ogolio dušu i obožavateljima pokazao svoju drugu, dosad, neotkrivenu stranu.


Singl “Rasipnik” u izdanju Croatia Recordsa i Tonike govori o životu prije fatalnog susreta i ljubavi koja mu se dogodila i zauvijek ga promijenila. Iako ne krije da mu leže plesni ritmovi i brže pjesme, Jole je novu otpjevao na autentičan način.

Već nekoliko godina me nagovaraju da snimim pjesmu s dušom, s dubljom emocijom. Volim sjesti za klavir i opjevati različite životne situacije, a sada je došlo vrijeme da i moja publika upozna drugu stranu mene”, rekao je Jole.

Tako je na nagovor svog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tončija Huljića, popularni pjevač napokon odlučio snimiti nešto drugačije, prekrasnu pjesmu koja dira u srce i ostavlja trag. Glazbu i tekst ove prekrasne balade potpisuju uspješni supružnici Vjekoslava i Tonči Huljić, autori nekih od najljepših i najemotivnijih stihova na glazbenoj sceni.

“Rasipnik” je nesumnjivo velika prekretnica u karijeri omiljenog Jole, poznatog po svojim plesnim ritmovima u pjesmama “Remek djelo”, “Bailando solo”, “Kada žene tulumare”. Premda je riječ o pjesmi sporijeg ritma, obožavatelji zasigurno neće ostati razočarani novim zvukom s latino elementima.

Atmosferu pjesme u kojoj muškarac živi razuzdanim životom sve dok ne upozna ženu svog života i smiri se uz nju u najnovijem video spotu prenio je redatelj Vojan Koceić.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close