VijestiGrad ZagrebScena

Jimmy Carr stiže s novim programom “Funny Business”

U sklopu programa “London Calling Comedy” ponovo u Zagreb stiže jedno proslavljeno ime svjetske stand up scene. Jimmy Carr s najnovijim  programom “Funny Business” stiže u subotu 17. rujna (početak od 19 sati) u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog (Trg S. Radića 4, Zagreb).


Jimmyjevi klipovi s nastupa, na Youtubeu, imaju milijunske preglede, a prošlogodišnji nastup u Lisinskom bio je rasprodan. Sve to govori u prilog činjenici da mlade internetske generacije jako vole Jimmyjev smisao za humor. Ponekad je nezreo, neotesan, nepristojan, ali i vrhunski smiješan pa ga s punim pravom smatraju britanskom stand up zvijezdom. Mediji ga vole nazivati komičarem koji nema dlake na jeziku, a u Lisinski se vraća s najnovijim materijalom pod nazivom “Funny Business“.

Jimmy Carr stalno je na televiziji (prošle godine je vodio treću sezonu serije 10 O’Clock Live, petnaestu seriju 8 Out of 10 Cats i specijalnu epizodu Big Fat Quiz i 8 Out of 10 Cats Does Countdown). Zapravo, često ga opisuju kao “najmarljivijeg komičara”, a to ruku na srce i nije impresivno. Kao da kažete “najviši patuljak ” ili “najrastrošniji Škot”.

Nastupi uživo su ono u čemu je Jimmy najbolji.  Njegovi dosadašnji uspjesi uključuju nagradu British Comedy za “najbolju stand up turneju” i nominaciju za nagradu Perrier. Na pozornici je još smješniji i razuzdaniji, a Funny Business je njegov potpuno novi stand up show.

Preko milijun i pol ljudi vidjelo je Jimmyja uživo i njegova nova turneja prikazana je više od 200 puta u Britaniji od travnja 2014. do studenog 2015. A sada je red da se uz novi materijal nasmije i ostatak svijeta!

Dođite zbog  duhovitih dosjetki i činjenice da će sasjeći vaša razmišljanja do korijena.  Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće jer Jimmy Carr nema dlake na jeziku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Aquarius Records | Foto: shropshirestar.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close