Lifestyle

Jeste li znali? Na Veleučilištu “Nikola Tesla” u Gospiću od 2014. godine djeluje Alumni klub

Alumni klub je klub diplomiranih studenata Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću, osnovan još 2014. godine, a vodila ga je predsjednica Jasna Orešković Brkljačić.


Dana 28.11.2017. godine na 2. sjednici usvojen je novi Statut i izabrana su nova tijela Kluba, diplomirani studenti Veleučilišta (Marija Ružić – predsjednik kluba, Melita Mesić – dopredsjednik kluba, Viktorija Radošević – tajnik kluba, te ostali članovi Skupštine kluba).

Osnovni cilj Kluba je promicanje Veleučilišta te izgradnja odnosa diplomiranih studenata Veleučilišta. Djelatnosti kojima se Alumni klub bavi su prikupljanje članova klubova o različitim mišljenjima i radu Veleučilišta, upućivanje novih studenata u rad Veleučilišta i način studiranja, organiziranje različitih susreta članova Kluba, organizacija prezentacija, stručnih savjetovanja, obilježavanje različitih događaja i ostali poslovi i djelatnosti u skladu s djelatnostima Kluba utvrđenim Statutom.

Veleučilište uvodi nove programe za dodatno obrazovanje kao što je škola stranih jezika i tečaj za turističkog vodiča te Veleučilište nudi članovima Kluba popuste na određene programe. Alumni klub Veleučilišta i Studentski Zbor Veleučilišta nastojat će se, kao i do sada, uključivati u zajednički rad kako bi djelovali za dobrobit Veleučilišta.

“Zahvaljujući kvalitetnom nastavnom kadru studenti tijekom studiranja stječu dobra znanja i postižu odlične rezultate kako u nastavku školovanja, tako i u poslovnom svijetu, gdje mogu izdvojiti dopredsjednicu Kluba Melitu Mesić koja je sa odličnim uspjehom završila preddiplomski studij Ekonomike poduzetništva te nastavila školovanje na Veleučilištu u Rijeci gdje je nedavno diplomirala sa odličnim uspjehom”, ističe Marija Ružić.

Predsjednica Kluba Marija Ružić zahvaljuje svim članovima Kluba na ukazanom povjerenju, kako njoj tako i skupštini Alumni kluba, te se nada kako će u narednih godinu dana uspjeti ostvariti postavljene ciljeve.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close