Grad ZagrebTech

Jeste li znali da od ZET-a možete dobiti “ispričnicu” za kašnjenje?

Ukoliko ste zakasnili na predavanje zbog poteškoća u gradskom prijevozu dobro je znati kako na ZET-ovim stranicama možete preuzeti e-ispričnicu.


ZET je prije nešto manje od godinu i pol dana uveo e-ispričnicu, obrazac koji se može ispuniti na njihovoj internetskoj stranici, a potom potvrda o neredovitosti prometa stiže na e-mail.

Razloga za čekanje više neće biti jer će učenici i zaposlenici koji zbog zastoja u javnom prijevozu duljeg od 15 minuta kasne u školu ili na posao u nekoliko klikova moći dobiti potvrdu.

Pod izbornikom “preuzimanja” na stranici je potrebno odabrati e-ispričnicu te popuniti podatke o imenu i prezimenu, instituciji kojoj se prilaže potvrda, broju linije koja kasni, a uz datum i vrijeme događaja, i e-mail adresu te kontakt.

Kako netko ne bi došao u napast da je krivotvori, iz ZET-a poručuju da je svaka personalizirana i ima jedinstvene oznake te se može provjeriti.

Ispričnicu možete popuniti ovdje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: x-ica.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close