VijestiGrad ZagrebLifestyleTurizam

Jeste li ikad bili na NOĆNOM KAJAKU? Gacka ga nudi uz Lovrine suze!

Turistička ponuda Ličko-senjske županije sve je glasnija, a u prilog tome ide i priča iz Gacke. Autor je poznati turistički djelatnik otočkih krajeva, Denis Lončar iz Velebit aktivnosti. Ove godine, na dan kad će zvijezde padalice ispuniti nebo, odlučio je organizirati noćno kajakarenje kao potpuno novi događaj u Hrvatskoj. S obzirom da je ideja potpuno kreativna i nova, upitali smo ga o čemu je riječ i koja je dodana vrijednost sadržaja.

Naime, u turizmu je potrebno stalno smišljati nešto novo i zanimljivo kako bi pobudio želju ljudi za putovanjem i isprobavanjem novih ponuda. Noćno kajakarenje na Gacki se pojavilo kao ideja, a izgleda da dolazi i do realizacije ideje, koja bi spojila nekoliko korisnih stvari. Promocija turističkih mogućnosti Gacke, promocija tvrtke Velebit aktivnosti, a bome i dobru zabavu koja je i cilj ovog događaja. Noćni kajak je zamišljen kao vožnja kajacima standardnom rutom za kajake po Gacki i to na Sv. Lovru, kako bi svi koji budu sudjelovali na jedinstven način mogli uživati u promatranju zvijezda padalica ili Perzeida. S obzirom da cijela priča treba imati i dodanu vrijednost, tako nas na kraju puta oko jedan sat iza ponoći kod vivoškog slapa čeka velika logorska vatra i roštilj. Ovo je prvi i za sada jedinstven događaj u Hrvatskoj za koji očekujem dobar odaziv i dobru zabavu.

Turizam Gacke sve je bolji, to pokazuju i rezultati a pogotovo ovakvi svijetli primjeri koji samostalno rade na promociji i novim sadržajima Ličko-senjske turističke ponude. Više informacija možete pronaći na Facebook događaju, link: Noćni kajak na Gacki.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Velebit aktivnosti

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close