Tech

Jeste li čuli za MicFlip?

MicFlip je prvi mikro USB kabel za kojeg je svejedno s koje ga strane gurate u utor uređaja. Imao je vrlo uspješnu kampanju na Indiegogou, a isporuka prvih primjeraka bi trebala krenuti još tijekom ovog mjeseca


Kabeli za USB danas su sveprisutni – koristimo ih za punjenje mobitela (iako je bežično punjenje u usponu), prijenos datoteka i povezivanje s nizom uređaja poput printera, skenera i kamera. Iako rade svoj posao dobro, često nas frustrira to što pri spajanju moramo paziti na koju stranu su okrenuti.

Ekipa iz Winnergeara, tvrtke stare tri godine, odlučila je to promijeniti. Nisu prvi kojima je to palo na pamet – standard Type-C za USB guraju od 2013. godine – ali jesu prvi kojima je pošlo za rukom napraviti uspješnu kampanju na platformi za crowdfunding Indiegogo.

Kabel, namijenjen ponajprije vlasnicima pametnih telefona, napravljen je od upletenog najlona, s aluminijskim kućištem i pozlaćenim utikačima. Otporan je na koroziju. Moguće ga je koristiti na nizu novijih smartfona, ali i eksternih baterija, nosivih uređaja, slušalica, zvučnika…

Kampanju u kojoj su tražili 6.000 dolara pokrenuli su kako bi proizvod brzo izbacili na tržište. Više od četiri tisuće financijera skupilo je više od 91,2 tisuće dolara (1.119 posto više). Prve isporuke trebale bi krenuti već tijekom kolovoza, iako je rok 1. rujna. Nude besplatnu dostavu diljem svijeta.

Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close