Turizam

JESENSKI BROJ Budite dio novog broja magazina The Plitvice Times!

The Plitvice Times, turistički magazin koji pokriva šire područje Plitvičkih jezera, u listopadu će doživjeti svoje peto tiskano izdanje!


Podsjetimo, The Plitvice Times je turistički magazin na engleskom jeziku koji djeluje od kraja 2017. godine. Prvi tiskani broj izdan je u listopadu 2018. godine, a magazin je u srpnju ove godine zaokružio svoju prvu kalendarsku godinu, prošavši kroz sve sezone. Na više od 60 distributivnih točaka pokriveno je područje od Zagreba do Dalmacije uključujući Ličko-senjsku i Karlovačku županiju, a na listi se nalaze i lokacije izvan Hrvatske – u Austriji, Bosni i Hercegovini i Italiji.

U tijeku je naporan rad na novom jesenskom izdanju magazina, čijim dijelom možete biti i VI!

Tim iza The Plitvice Timesa poziva sve čitatelje da se svojim idejama, prijedlozima i pričama uključe u novi broj magazina!

Voljeli bismo čuti vaše ideje i prijedloge koji će vam pomoći da još više volite The Plitvice Times! Budite dio našeg magazina slanjem tema, prijedloga ili povratnih informacija i povežite se s nama. Uvijek smo u potrazi za novim temama i uvijek smo otvoreni za dodavanje više raznolikosti našem timu pisaca i fotografa, ističu iz The Plitvice Timesa.

Kontaktirajte The Plitvice Times putem mail adrese [email protected]


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close