Scena

Jeronim Marić iz grupe Adastra i Nika Antolos snimili još jedan duet!

Pjesma “Ti si moja sreća”, čiji tekst i glazbu potpisuje Jeronim Marić iz grupe Adastra, već je sada našla svoj put do srca slušatelja.


Pjesmu ne vole gurati u granice objašnjenja jer svako uho i srce drukčije vide svoja čekanja ili rastanke. Za pjesmu kažu tek da je nalik putovanju u 4 minute i zagrljaju na daljinu.

Pjesma me podsjeća na pejzaž što juri prozorom automobila na putovanju, odlaske do nekih novih dočekivanja”, izjavila je Nika Antolos.

Glazba kao ozvučene emocije svakom svira drukčije. Upravo zato volim stvarati jer to daje slobodu svakome tko sluša da drukčije čuje“, rekao je Jeronim i istaknuo kako je Grad Rijeka 2020. godine Europska prijestolnica kulture te je sretan što su dio te priče. Zahvaljuju Turističkoj zajednici grada Rijeke što su sponzorirali ovaj spot.

Upisan u skladbu svojim darom stoji i Krešimir Kaštelan, vrhunski basist Crvene jabuke.

Jeronim i Nika iza sebe imaju još jedan duet „Posljednji dah“, a često ih vidimo i zajedno na pozornici. Naglašavaju kako planiraju suradnju i ubuduće.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close