DogađanjaVijesti

Jerko Marić (ADASTRA): “Iznenađeni smo što smo uopće uvršteni na Zagrebački festival jer je pjesma prilično alternativna”

Nova pjesma rock grupe Adastra “Predajem se” bit će izvedena na 65. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 27. siječnja 2018. godine, povodom čega smo kratko porazgovarali s frontmanom grupe  Jerkom Marićem.


O čemu govori vaša nova pjesma?

Ja volim uvijek prepustiti da ljudi sami zaključe o čemu pjevam, a čemu zapravo pjevam ću zadržati za sebe.

Kako komentirate odabir Vaše pjesme za Zagrebački festival?

Poprilično smo iznenađeni što smo uopće uvršteni na Zagrebački festival, budući da je pjesma prilično alternativna. Poslao sam je čisto iz nekakve radoznalosti. Kad sam je skladao rekao sam si: “idem napraviti jednu pjesmu koja je na tragu bendova koje sam jako volio slušati kad sam bio u srednjoj i na faksu“, a to su: Pearl Jam, Linkin park, Papa Roach, Creed, Foo Fighters.

Kakvi su planovi grupe Adastra u budućnosti?

Što se tiče Adastre, imamo jako puno projekata i koncerata u planu.

Prvi je ovoga ponedjeljka u Županji, pa 13.12. u Zagrebu i za kraj ove godine 22.12. u Slavonskom Brodu. Vjerojatno ćemo doček nove godine svirati u Zagrebu.

U siječnju ćemo krenuti sa našim novim projektom koji se zove “Talentom protiv nasilja”. Radi se o talent Show-u koji će se održati u Domu za odgoj djece i mladeži u Dugavama, takozvanom “popravnom” domu. Tamo će korisnici moći pokazati svoje talente i bit će im pružena prilika da se iskažu u pozitivnu svijetlu.

Pjesmu možete poslušati na njihovom službenom youtube kanalu AdastraBand ili direktno na linku Adastra – Predajem se.

 

 


 

Komentari

Komentara


Foto: Adastra

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close