VijestiTurizam

Jelena Radan&Meritas, Lu Jakelić, dječja predstava i još mnoge druge poslastice na Adventu u Crikvenici!

Tko nije bio svakako mora doći, a tko jest, taj sigurno neće propustiti “100% Romantični” četvrti vikend Adventa u Crikvenici!


Jer u petak 21.12.: KIKI&LARISA već u 18:30, a nakon njih ZGROOVE The BAND u 20:30 u programu “Pop Winter Music”.

Pa onda u subotu 22.12.: nju već sigurno znate – s “A strane” u Crikvenicu stiže LU JAKELIĆ u 18:30 sati, a nakon nje u 21:00 jedan od vrhunaca ovogodišnjeg Adventa – JELENA RADAN & MERITAS u programu “When Christmas Comes”.

A u nedjelju 23.12., u 11:00 predstava za djecu “Igra se nastavlja sa Djedom Mrazom” Kazališta Prijatelj (u slučaju lošeg vremena predvorje Osnovne škole Zvonka Cara, Kotorska 13), te u 18:30 ŠARMERI u gypsy jazz i drugim glazbenim poslasticama.

Klizalište “Ledena morska bajka” uz Adventski park, neposredno uz obalu mora, otvoreno je svakoga dana, od ponedjeljka do četvrtka te nedjeljom od 10-20, a petkom i subotom od 10-22 sata.

Požurite u Adventski park – Vidimo se u Crikvenici!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close