Scena

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, Lille, s pjesmom “Muške suze” na CMC festivalu!

Lidija Bačić Lille jedna je od najtraženijih hrvatskih pjevačica koja je cijelu prošlu godinu nastupala bez predaha i obarala rekorde posjećenosti.


Bezbroj puta proglašena je najljepšom Hrvaticom te je dobitnica brojnih nagrada za najbolji vokal na festivalima. Stoga nije uzalud zadobila svojevrsni zaštitni znak – „stas i glas“. A stasom i glasom predstavit će se i ove godine na najvrućoj pozornici na Jadranu, onoj u Vodicama na CMC festivalu powered by Calzedonia. Pjesma “Muške suze” za koju glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, tekst Fayo, a aranžman Luka Kovačić, dodatno će zagrijati već uzavrelu vodičku pozornicu. Bit će to jedan od najiščekivanijih nastupa ovogodišnjeg CMC festiala zasigurno.

Lille je s posljednjim studijskim albumom pod imenom „Tijelo kao pjesma“ (2017.) osvojila mnogobrojnu publiku, a ništa manje ne očekuje se niti od novog albuma “Revolucija” koji bi trebao uskoro ugledati svjetlo dana. “Muške suze” najavljuju “Revoluciju”, a revolucija će se dogoditi i na velikoj pozornici CMC festivala. Da je popularnost Lille na digitalnim kanalima dosegla iznimnu popularnost govori činjenica kako njezin YouTube kanal Planet Lille broji više od 140 milijuna pregleda. U zadnjih 7 godina otpjevala je 670 koncerata sa svojim bendom, a među njima su i nastupi na CMC festivalu u Vodicama. Nesumnjivo je Lille zvijezda koja će obilježiti i ovu i naredne godine.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Back to top button
Close