Turizam

Jedna od najljepših cesta na svijetu nalazi se u Hrvatskoj

Imamo sve i zato smo prestali primjećivati ljepote svijeta koje su oko nas. Društvene mreže svakodnevno nas obasipaju fotografijama i video snimkama na kojima prikazuju neke od najljepših dijelova svijeta i to je dovelo do toga da zaboravljamo ljepote koje nas okružuju svakog dana i ljepote koje se nalaze diljem Lijepe Naše. No, zato smo tu mi da vas svako malo podsjetimo tko smo i u kakvom raju na zemlji živimo.


Jedno od takvih mjesta, koje se proteže u dužini od 643,8 kilometara, je Državna cesta D8 odnosno popularno zvana Jadranska magistrala. Jadranska magistrala, jadranska turistička cesta, jedna je od glavnih cesta u državi koja povezuju sjeverni i južni Jadran. Izgrađena tijekom 50-ih i 60-ih godina 20. stoljeća izrasla je u ljepoticu kojoj se dive svi u svijetu i koju su mnoge automobilske kuće iskoristile kako bi na njoj predstavile svoje nove perjanice.

Pročitajte više na punkufer.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close