VijestiScena

JEDINSTVENI VIDEO Riječki glazbenik snimio spot u koritu rijeke Rječine!

Poznati riječki jazz pijanist, Zvjezdan Ružić zasvirao je klavir u magičnom ambijentu Rječine, piše RiječanIN.


Radi se o videospotu za skladbu “Abundance & Peace” te naslovnicu za novi album “Delightful F” projekta “Pianotron,” koju je ovaj riječki pijanist snimao na posebnom mjestu i u posebnim uvjetima.

Podsjetimo, priča o nastanku snimanja spota pomalo je i filmska. Naime, Ružić je u oglasniku pronašao stari koncertni klavir za koji je znao da ga želi imati prilikom snimanja. Najveći problem svakako je predstavljalo postavljanje pozornice na vodi, za što je bilo potrebno i roniti te postaviti temelje na neravnom i muljevitom tlu.

Pozornica je postavljana skoro čitav dan. Nakon tog zahtjevnog posla, uslijedio je još zahtjevniji, nošenje teškog klavira na samu rijeku te kasnije njegovo iznošenje, za što je trebalo imati jako puno snage radnika koji su to i ostvarili. Sam proces snimanja spota nije bio ugodan, snimanje u prilično hladnoj vodi, uronjen do pojasa i snalaženje po nepredvidljivom kamenju na dnu rijeke za Ružića ipak nije predstavljalo nepremostiv problem.

Spot je uspješno snimljen pod palicom redatelja Dinka Šimca, a možete ga pogledati u nastavku.

Donosi RiječanIN.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close