VijestiSportGrad Zagreb

JEDINSTVENI PROJEKT U subotu finale prvog izdanja Business basketball league!

U subotu 13. travnja 2019. u Boćarskom domu će se odigrati finalna utakmica Business basketball league, jedinstvenog projekta u jugoistočnoj Europi koji okuplja poslovne ljude u sportskoj atmosferi, a cilj mu je uspješno povezati posao i sport.


Iako sastavljena od košarkaških zaljubljenika – amatera, Business league nosi natjecateljski duh i predstavlja svojevrsni sraz menadžerskih, poduzetničkih i poslovnih ekipa koje čine natjecatelji jedne tvrtke, kompanije ili poduzetničkoga pothvata.

U finalnoj utakmici u 18 sati snage će odmjeriti ekipe Ernst & Young i RWE Energija. Uvod u samo finale bit će utakmica za treće mjesto u 16,30 sati, a cjelokupan program osmišljen je kao svečano zatvaranje prve sezone Business basketball league.

Popratni program, između ostalog, uključuje nastup cheerleaderica, izložbu radova brenda Majica te mjerenje stanja tijela koje će provoditi  djelatnici Biotreninga.

Više o Business basketball league saznajte na LINKU.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: BBL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close