Grad ZagrebScena

Jedinstvena izvedba opere Ero s onoga svijeta pod otvorenim nebom Tomislavca

Uživali smo proteklih dana u prekrasnoj glazbi i odličnim izvedbama ansambala HRT-a na Trgu kralja Tomislava, a već ove nedjelje 25.6. s početkom u 21 sat nova je prilika za sve da nam se pridruže na festivalu Zagreb Classic!


Na pozornicu pod otvorenim nebom Tomislavca stižu solisti, zbor, baletni ansambl i orkestar Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu te u povodu Dana državnosti scenski izvode operu Ero s onoga svijeta Jakova Gotovca u režiji Krešimira Dolenčića i pod ravnanjem maestra Nikše Bareze! Svečanost obilježavanja Dana državnosti na Trgu kralja Tomislava održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Najuspješnije i najpopularnije djelo Jakova Gotovca, operaEro s onoga svijetane silazi s repertoara hrvatskih nacionalnih kazališnih kuća, a svojim glazbenim koloritom, bujnom orkestracijom, živahnim ritmovima i pjevnim vokalnim linijamaprivlači mnogobrojne slušatelje od praizvedbe do danas.

Stoga nema sumnje da će ove nedjelje 25.6. mnogobrojna publika ispuniti park ispod Umjetničkoga paviljona i uživati u ovoj po svemu posebnoj izvedbi opere pod otvorenim nebom.

I stoga, Zagreb Classic vas poziva: Nedjelja, 25. lipnja u 21:00 – Dođite i doživite jedinstvenu izvedbu opere Ero s onoga svijeta na najljepšoj otvorenoj pozornici grada.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close