AutomotoLičko-senjska županija

Jedan vozio pijan i bez položenog vozačkog ispita, a drugi vozač počinio 15 prekršaja

PU LIČKO-SENJSKA

Policija poziva sve sudionike u prometu da se odgovorno ponašaju i pridržavaju prometnih propisa


Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na autocesti A-1 zaustavili:

– kod naplatne postaje Otočac, 24-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položene „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola (1,30 g/kg);

– kod Brloške Dubrave, u smjeru Splita, teretni automobil našičke registracijske oznake kojim je upravljao 42-godišnjak, kojemu je kontrolom kartice vozača u vremenu od 24. prosinca 2020. godine do 21. siječnja 2021. godine utvrđeno ukupno 15 prekršaja iz Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu (skraćenje dnevnog odmora, prekoračenje vremena neprekidne vožnje, prekoračenje dnevnog vremena vožnje), 15 prekršaja utvrđeno je i pravnoj osobi sa sjedištem u Našicama, te 15 prekršaja odgovornoj osobi u pravnoj osobi.

Protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom sudu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close