ModaTurizam

Jedan plitvički parfem = jedna sadnica šljive! Počinje nova kampanja #OdMeneZaPrirodu

Nova kampanja društveno odgovornog poslovanja plitvičke tvrtke najpoznatije po međunarodnom turističkom magazinu, vezana je za autentični parfem s notama Plitvica napravljen prošle godine


Nakon što je Parfem Plitvice prošle godine uzburkao suvenirsku scenu na području cijelih Plitvica i Like, postao je sastavni dio svake žene koja brine o okolišu ali i žene koja se voli prisjetiti svoje posjete Plitvičkim jezerima – najljepšim jezerima na svijetu. Kao podsjetnik na vlastito putovanje ili dar za dragu osobu, ovaj parfem je must-have proizvod nakon putovanja Hrvatskom, a to dokazuju i točke na kojima ga možete kupiti te velik interes u dosadašnjem razdoblju. Slijedom svega, kreće kampanja u kojoj će iz tvrtke Plitvice Times, zajedno s kupcima parfema, vratiti prirodi bar dio onoga što nam je poklonila.

Ime nove kampanje je „Od prirode za mene, od mene za prirodu“. Od svakog kupljenog parfema Plitvice Times će kupiti jednu sadnicu šljive, te ukupnu količinu prigodno zasaditi po završetku kampanje.

Cilj kampanje je dati prirodi zauzvrat dar od ljudi, kao što ona nas svakodnevno daruje svojim čudima. Od svakog prodanog parfema, iznos od 30 kuna biti će izdvojen za kupnju sadnica šljive u Hrvatskoj, s obzirom da su šljive jedan od esencijalnih sastojaka ovog parfema. Vjerujemo da je to značajan doprinos prirodi Ličko-senjske županije koja je sa šljivama povezana na razne načine. – ističu iz tvrtke Plitvice Times.

Društveno odgovorno poslovanje i briga za okoliš

Jedna od vrijednosti kojoj tvrtka Plitvice Times pridaje posebnu pažnju jest zaštita okoliša, a ovom kampanjom se dodatno promovira društveno odgovorno poslovanje na konkretan način i u konačnici vidljiv način. Također, iz tvrtke Plitvice Times ističu da će sadnice šljiva biti kupljene u Hrvatskoj, čime se također želi istaknuti važnost ove domaće priče i odgovornog poduzetništva i ulaganja u Hrvatskoj.

Jedan parfem – jedna sadnica šljive

Kampanja plitvičkog parfema „Od prirode za mene, od mene za prirodu.“ trajati će od 15. lipnja do 31. kolovoza 2019. godine. Cijena parfema od 50 ml je 229.99 kuna, tj u protuvrijednosti 34.99 dolara. Od svakog kupljenog parfema tvrtka The Plitvice Times izdvojiti će sredstva za kupnju jedne sadnice šljive, a za svaku kupnju i sudjelovanje u akciji, kupac postaje prijatelj kampanje te će na mail dobiti e-zahvalnicu.

Kako sudjelovati u kampanji #OdMeneZaPrirodu? Na dva načina

  • Parfeme možete kupiti narudžbom putem maila [email protected] slanjem imena, prezimena, adrese i kontakt broja telefona, a u tom slučaju plaćanje se vrši isključivo pouzećem na adresi.

  • Parfeme možete kupiti na webshopu tvrtke Plitvice Times na sljedećem linku – kampanja #odmenezaprirodu. Način plaćanja je pouzećem (“cash on delivery”) na vašoj adresi, ili putem Pay Pala.

Dodatne informacije o kampanji

Pozivamo vas da budete dijelom ovog plemenitog cilja za zaštitu prirode i okoliša – uključite se i podržite kampanju kupnjom, likeom, shareanjem ili bilo kojim drugim (eko) načinom kojim želite! Službeni hahshtagovi kampanje su #odmenezaprirodu i #frommetonature, koristiti će se na društvenim mrežama i službenom Instagram profilu perfume.plitvice.

Dodatne informacije o kampanji i parfemu možete dobiti na mail [email protected] ili broj mobitela +385 91 518 0205.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close